Eξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη Επαγγελματικού Προσανατολισμού στις Σχολικές Μονάδες της ΔΔΕ Φλώρινας

Το ΚΕΣΥ Φλώρινας και η υπηρεσία Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως συμβουλευτικής υποστήριξης των μαθητών καλεί τις σχολικές μονάδες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, εφόσον το επιθυμούν, να εντάξουν στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δράσεις σύγχρονης ενημέρωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων με θέμα την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021.

Προκειμένου να προγραμματιστούν οι τηλεδιασκέψεις με τις σχολικές μονάδες παρακαλούμε οι Διευθυντές/ντριες να επικοινωνήσετε με τον Σπύρο Παπαχαρίση, εκπαιδευτικό του ΚΕΣΥ Φλώρινας, στο 2385044139, ή στο email: kesyflorinas@sch.gr, ώστε να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός.

Ύστερα από την οριστικοποίηση του προγραμματισμού θα σας αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος Webex τον οποίον θα πρέπει να προωθήσετε στους μαθητές/τριες σας ώστε να έχουν πρόσβαση στην τηλεδιάσκεψη.

Η διάρκεια της τηλεδιάσκεψης θα είναι 1 διδακτική ώρα και θα πραγματοποιείται ανά Τμήμα ή Προσανατολισμό της Γ Τάξης ΓΕΛ και ανά Ειδικότητα της Γ Τάξης ΕΠΑΛ.

Ο παραπάνω προγραμματισμός δεν αφορά στις σχολικές μονάδες στις οποίες ήδη έχει πραγματοποιηθεί από το ΚΕΣΥ Φλώρινας η σχετική ενημέρωση των μαθητών/τριών δια ζώσης.

Από το ΚΕΣΥ Φλώρινας

(κοινοποίηση στις σχολικές μονάδες μέσω της ΔΔΕ Φλώρινας)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...